En verden fylt med utvikling, lek, nysgjerrighet og kjærlighet!  ✨

Se for deg en hverdag der barnet i deg er velkommen til å se løsninger, leke mer, være nysgjerrig, finne på sprell og masse mer.

Den steinen du så sist du gikk i skogen er nå blitt et troll med krokete rygg og lang nese. Skyene som vanligvis bare blir omtalt som skyer er nå alt fra elefanter, til rare mennesker og ting som bare finnes i fantasien. 

Hamsterhjulet du kanskje følte du var på vei til å bli en fast del av finnes det nå en mulig utvei fra. Du lever, ikke bare eksisterer!

Alt det nye du ser og opplever blir sakte men sikkert din nye virkelighet og du vil igjen oppleve hvorfor det var så fint å være barn. Enkeltheten, nysgjerrigheten og de små gledene er kommet tilbake.

Skattejakten etter de små barnlige øyeblikkene har blitt en del av hverdagen. Det spiller ingen rolle om du har med deg noen eller er alene du ser verden gjennom nye briller!

Hver måned gir jeg deg måneds lek. Du kan leke alene, sammen med en venn, parter, eller familien din. Alt er opp til deg. 

1 gang i måneden er det gruppe coaching der du har mulighet til å rekke opp hånda å få coaching. Enten det er akkurat du som får coaching eller ikke så vil du oppleve at du vil ta med deg akkurat det du trengte.

1 gang i måneden er det gruppe hypnose. Noen ganger en mulighet til å dukke opp å jobbe gjennom noe. Noen ganger en mulighet til å dukke opp for en skikkelig avslappende tid.

Etterhvert som min magiske verden utvikler seg vil det bli flere muligheter til å leke og utvikle seg. Det vil fortsatt være min intensjon at det skal være mest mulig on the go. Lek, lytt og FB gruppe ❤️

Velkommen til min magiske verden, vakre menneske! ❤️

PS: Er du klar for 1:1 coaching så er min magiske verden VIP for deg ✨

250,00 NOK

Hver måned

Betalingsinformasjonen din blir lagret på en sikker server for fremtidige kjøp

Du vil automatisk bli lagt til på lista for å motta Yellow happiness sine kjærlighets brev 💛

Kjærlighet for aksept for dårlige og gode dager. Kjærlighet for alle de små vakre tingene og hendelsene som skjer daglig. Kjærlighet gjennom hele livet og det trygge rommet som skapes når hele deg får tillatelse til å være akkurat som du er!

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn